Acht maandagavonden najaar 2015: 2, 9, 16, 23 en 30 november, 7, 14 en 21 december van 19.30 - 21.45 uur.

 


 

 

Je zingt al jaren in een koor. Het geeft je veel plezier. Je koorpartijen leer je aan op het gehoor: de partij wordt voorgespeeld op de piano, of voorgezongen door de dirigent. Wanneer je een paar keer geluisterd hebt zing je het gemakkelijk mee.

 

Maar toch…. Naast je staat iemand die de zangpartij zo van blad kan zingen, zonder voorzingen of –spelen. Je vraagt je af of jij dat ook zou kunnen leren. Maar je hebt weinig of nooit noten leren lezen, weinig of nooit iets over maat en ritme gehoord. Het lijkt je een hele klus om dat nog in te halen.

 

Dat klopt: het is een hele klus om van blad te leren zingen. Maar je kunt het proberen en je zult merken hoe leuk het is om daar langzaam in te groeien.

 

Wanneer je iets in dit verhaal herkent ben je rijp voor mijn Cursus voor Koorzangers. Noten leren lezen, iets te weten komen over maat en ritme: dat is één ding. Maar vaardig worden en deze zaken in de praktijk toepassen: dat duurt lang, en voor iedereen verloopt het verschillend. Daarom heb ik de cursus in blokken van acht avonden geknipt.

 

Het eerste blok begint op maandagavond 2 november om 19.30 uur en loopt door tot en met 21 december. In januari 2016 start blok II, ook op maandagavonden. We werken met een klein keyboard als hulpmiddel. Je hebt dat thuis nodig, maar ook op de cursusavonden. Schaf het nog niet aan (je komt mogelijk met de verkeerde thuis), na je mogelijke aanmelding komt er nog bericht over.

 

Kosten:   € 96,- voor acht avonden, inclusief cursusmateriaal en pauzeconsumpties
Lokatie:   Nieuwe Markt 13 te Deventer
Data en tijden:  

zie boven

Cursusleider:   Roel Smit
Opgave:   06 - 21 59 79 49 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.