DEVENTER: Maandagavond 22 januari, 19.30 - 21.45 uur - Nieuwe Markt 13. Maximaal 9 deelnemers
 
OLST: Donderdagmiddag 25 januari, 14.30 - 16.45 uur - Jan Schamhartstraat 85. Maximaal 7 deelnemers

 

Voor wie graag eerst even wil 'snuffelen' om een idee te krijgen hoe zo'n cursus gaat, of het niet te hoogdravend is, of de cursusruimte je bevalt, hoe de cursusleider op je overkomt, komt er een oriëntatiebijeenkomst. Roel Smit zal tijdens die bijeenkomst zichzelf voorstellen, iets vertellen over de inhoud van de eerste vier avonden, een paar muziekvoorbeelden laten horen. Er is een pauze met koffie/thee, en een eerste blad met wat informatie. En er is heel veel ruimte voor het stellen van vragen, zoals dat ook tijdens de cursusbijeenkomsten zal zijn.

 

De afbeeldingen hiernaast zijn bedoeld om vast in de stemming te komen. Bovenaan de BIG BEN, de zeer zware uurslagklok van de Houses of Parliament in Londen. Daar onder een vader te paard, met een ziek kind in zijn armen. Beide gegevens: de zware klok en de vader met het kind, komen voorbij op deze bijeenkomst, maar uitgebreider tijdens de cursus Spoorzoeken in de Klassieke Muziek.

 

De kosten van deze oriëntatiebijeenkomst zijn € 15,00. Wie zich opgeeft voor de cursus (of dat reeds gedaan had) ontvangt dit bedrag retour.

 

Vooraf aanmelden is verplicht: Zie contactformulier. Bellen mag ook: 0621 597949