Piano spelen is leuk!

 

Het vraagt enige tijd, toewijding en geduld om het te leren, maar het is de moeite om het te proberen.

 

Ben je acht jaar? Ben je tachtig? Zit je er ergens tussenin? Probeer het, je komt er vanzelf achter of het je gaat lukken. De kunst is om vanaf het begin blij te zijn met hoe het gaat. De een heeft meer tijd nodig dan de ander.

 

Eén ding is belangrijk: je doet het zelf! Het is prettig iemand te hebben die je de weg wijst, maar je moet het zelf doen.

 

Ik vind het erg leuk mensen de weg te wijzen bij het piano spelen. Vroeger heette dat pianoles geven. Ik spreek liever over ontmoetingen waarbij ik kijk en luister hoe jij muzikaal en technisch ‘in elkaar zit’, zodat ik mijn manier van werken zo goed mogelijk afstem op jouw mogelijkheden.

 

Wil je goed van noten leren spelen? Wil je uit je hoofd muziek gaan maken? Wil je leren fantaseren op de piano, muziek die jij zelf bedenkt? Het lijkt me fijn samen uit te zoeken wat jouw weg wordt.

 

Ik werk op twee plaatsen: in Deventer op Nieuwe Markt 13 en in Olst op Jan Schamhartstraat 85.

 

Voordat we met elkaar in zee gaan bied ik een gratis oriënterend gesprek en twee kennismakingslessen. Daarna kijken we hoe we verder gaan en komt er uiteraard ook een kostenplaatje in beeld.

 

Inlichtingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0621 597949.

 

Roel Smit